- seksi
- itkeminen
- tila
- aika
- uni
- vapaus

Harmi, että noita ei useinkaan voi saavuttaa kaikkia, vaan pitää valita.

Vähän aikaa sitten ajattelin järjestäväni elämäni siihen malliin, että mulla olis käytössäni mahdollisimman laaaaaaajasti tilaa. Nyt en ole ihan varma.

Jotenkin tuo seksi houkuttaisi eniten. Ja, sehän vaatii ennen kaikkea aikaa. Ihan kuolemanväsyneenä ja minuuttiaikataulun orjana elämä on taatusti seksitöntä – jopa ajatuksen tasolla, saati käytännössä.

Seksiä saadakseen ei myöskään kannata asua korvessa, vaan parhaat seksimestat löytyvät ehdottomasti ydinkeskustasta. Helposti kapakasta kotiin ja silläviisiin. Sitäpaitsi keskusta-asujat saavat ylleen ylimääräistä glooriaa 'trendikkäästä' elämäntavastaan, joka saattaa jopa vaikuttaa seksikkyydeltä jonkun silmissä. Tai sitten se on vaan tuo helppo tavoitettavuus ja nopea yösijapaikka. Todennäköisesti onkin, mutta mitä väliä...

No. Tämä nyt on kaikki vasta aivan alustavaa suunnitelmaa. Mitään ei ole todellakaan tapahtunut, valitettavasti.

(Kuka hullu suunnittelee tulevaa asuinpaikkaansa seksin hypoteettisen saatavuuden perusteella?!? MINÄ. *nauru* Ainakin näin puoliunessa, puutteenalaisen juhannuksen pahanpäiväisesti ärsyttämänä. Ajattelen kaikkia tuntemiani vetelyksiä a.k.a. rennosti eläviä nuoria kaupunkilaisia, jotka mun mielikuvissa vaan paneskelee päivät pitkät ja meinaan tulla hulluksi... Kateus on todellakin melko stimuloivaa!)

Samalla reseptillä* kuin seksiä, saa mun nähdäkseni mahdollisuuden myös itkeä. Ja, nukkua.

Hmm... luultavasti ihmisellä, joka saisi nukkua, itkeä ja seksiä olis edes pikkuset tsäänssit olla onnellinen.

* Ja, se reseptihän on siis tämä: Edullinen elämä pikku kopperossa keskustassa & paljon vapaa-aikaa.