Haastattelija: "Tämä ei ole mikään vitsi, eikä kompa, vaan haluan ihan vilpittömästi tiedustella, että montako kahvikupillista yhteen viikonloppuun mahtuu?"

Minä: "No, siinä 8-9 mukillisen paikkeilla vois olla keskiarvo. Lisäks menny pullo laittikokista, mutta se oli kyllä virhe - hirveetä myrkkyä se moska, maha ihan kipeenä..."

H: "Ahaa, voivoi - koita toipua! Mutta, mitäs muuta tällaisena syksyisenä viikonloppuna voi puuhailla, kuin yliannostella itseensä kofeiinia?"

M: "Tänäänhän oli semmonen kirkas ja raikas parisuhdekävelyilma, että varmaan kaikki onnelliset pariskunnat ymmärsivät lähteä käsi kädessä ulos tallustelemaan, siltä ainakin näytti tuolla keskikaupungilla. Yksi noista kaikista kahvikupillisista tuli muuten nautittua peräti kahvilassa ja sain tai pikemminkin jouduin siinä sivussa seurailemaan demonstraatiota hehkuvasta parisuhdeonnesta. Ei mua yleensä minkääntasoinen julkinen kiehnäys hämää, mutta tämä pariskunta säväytti. Olivat tosi kauniita ja nuoria ja varmaan juuri toisilleen sopivia. Hienoa! Mutta, haikeeta ja pikkusen vaivaannuttavaa katsottavaa..."

H: "Just, just. No, ootkos muuta harrastanu, kuin vieraiden ihmisten vaklaamista?"

M: "Äsken just päällystin isoja styroksista leikattuja tähtiä alumiinifoliolla."

H: "Okei..."